Laster inn...
Obagi Medical

Obagi Medical Professional C Serum 20%

kr 1 495,00
På lager
SKU
756630
-
+
Rating border
Rating value

 

  • Serumet som gir beskyttelse mot skadelige UV-stråler, reduserer hyperpigmenteringer og øker produksjonen av kollagen- og elastinfiber.

 

  • Professional-C Serum 15 % er et serum med L-askorbinsyre (vitamin C). Serumet jobber i dybden og gir en effektiv antioksidantbeskyttelse mot skadelige UV-stråler samtidig som det reduserer hyperpigmenteringer og øker produksjonen av kollagen- og elastinfiber. Passer alle hudtyper. 

Ta 5 til 7 dråper Professional-C Serum i ansiktet, på halsen og dekolletasje med fingertuppene. Påføres renset hud på morgenene før SPF. 

Propylene glycol, aqua, ascorbic acid, alcohol denat., ascorbyl glucoside, parfum, amyl cinnamal, benzyl benzoate, hexyl cinnamal, limonene, citrus grandis (grapefruit) peel extract, octoxynol-9.

Vi tror at hudpleie er mer enn å "korrigere" eller til og med "forhindre", det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Derfor oppretter vi på Obagi inkluderende produkter som støtter mangfoldet vi alle bringer til bordet. Det handler om å utvikle vitenskapelig støttet formuleringer av klinisk kvalitet for å fremme sunn, fremtidsrettet hud. Vi ser fremtiden for hudpleie foran oss, og vi gjør en bevisst innsats for å sikre at alle er representert - ikke bare for i dag, men for mange flere morgendager. For akkurat som de menneskene som bruker produktene våre, er vi ikke interessert i å se bakover. Vi skaper fremtiden for hudpleie - og et fellesskap av fremtidige uredde kunder som minner oss om hvorfor de velger Obagi. -Obagi Medical

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti