Laster inn...
Roja Parfums

ROJA 51 Body Crème Suprême

kr 2 400,00
På lager
SKU
8719638148049
-
+
Rating border
Rating value
  • En rik, fyldig konsistens som absorberes lett av huden og gjør den fløyelsmyk, gjenfuktet og velduftende. 

En kroppskrem fra Roja med den herlige duften Roja 51. Kremen har en rik, fyldig konsistens som absorberes lett av huden og gjør den fløyelsmyk, gjenfuktet og velduftende.   

Crème Suprême har 7 egenskaper: Anti-Age, gjenfuktende, beskyttende, beroligende, nærende, glødgivende og velduftende. 

Smør på kroppen og la trekke inn.

Ingredienser:
Bergamot, Lily of the Valley, Geranium, Rose, Jasmin de Grasse, Ylang Ylang, Heliotrope, Violet, Raspberry, Peach; Base Notes: Violet Leaves, Cinnamon, Cedarwood, Casmir Wood, Vanilje, Orris Sur Cèdre, Orris, Ambrette, Musk.

Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti