Laster inn...
Roja Parfums

ROJA Elixir Body Crème Suprême

kr 2 400,00
På lager
SKU
8719638148050
-
+
Rating border
Rating value
  • En sensuell og feminin duft.

"Crème Suprême - En komplett kroppskrem som er laget med de sjeldneste ingrediensene av Roja Dove. Duften bygger på parfumen med det samme navnet Elixir. Denne magiske eliksiren utstråler uanstrengt sensualitet - gir deg kraften til å lyse opp et rom, etterlate et inntrykk og få det du vil ha." - Roja Dove

Kremen har en deilig feminin og myk duft. En overdådig bukett av blomster blandes med fruktige noter og får dyp av en krydret, treaktig base med innslag av vanilje og musk.

Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti