Laster inn...
Roja Parfums

ROJA Enigma Body Crème Suprême

kr 2 400,00
På lager
SKU
3346470424760
-
+
Rating border
Rating value
  • Er rik, myk, søt og kjølende kroppskrem.
Enigma er rik, myk, søt, kjølig, fruktig og pulveraktig. "Mystikket med navnet drev meg til å skape en duft som ser ut til å være alle ting for alle mennesker, men i seg selv er sikker og sikret, mens den skaper tvetydighet hos andre" - Roja Dove. Nå tilgjengelig i en nærende kroppskrem, og etterlater huden myk og smidig med en varig duft.
 

Ingredienser:
Bergamot, geranium, heliotrope, jasmin, neroli, fersken, rose, ylang ylang, ambergris, moskus, orris, patchouli, sandeltre, vanilje

Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti