Laster inn...
St.Tropez

St.Tropez Bronzing Mousse Watermelon

kr 579,00
På lager
SKU
3346470425001
-
+
Rating border
Rating value
  • En lett selvbruningsmousse med en fantastisk duft av vannmelon, for en vakker, gyllenbrun farge. 

St. Tropez Bronzing Mousse Watermelon er en lett selvbruningsmousse med en fantastisk duft av vannmelon. Moussen tørker raskt og gir deg en jevn og gyllen brunfarge. Vitamin E og vannmelonekstrakt fukter og beskytter huden, for et solkysset resultat.   

200 ml 

 

Slik bruker du Bronzing Mousse Watermelon 

Eksfolier huden og fukt tørre områder som albuer, hender, knær og anklene. Påfør med St. Tropez påføringshanske for et jevnt resultat. Vent 4-8 timer før du skyller av produktet. Eksfolier og fukt huden daglig for å bevare fargen lengre. 

Aqua (Water/Eau), Dihydroxyacetone, Glycerin, PPG-5-Ceteth-20, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Coco-Glucoside, Caramel, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Hydrolyzed Jojoba Esters, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Linalool, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, CI 14700 (Red 4), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

St. Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St. Tropez revolusjonerte den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum og er også en av hovedgrunnene til at St. Tropez har blitt en av verdens største og foretrukne selvbruningsserie. Produktene tilfører fuktighet og pleier huden samtidig som de gir huden en naturlig farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende vitamin E, gjør produktene skånsomme, trygge og behagelige å bruke.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti