Laster inn...
bareMinerals

bareMinerals Brush Conditioning Shampoo

Spesialpris kr 209,25 Vanlig pris kr 279,00
På lager
SKU
760488
-
+
Rating border
Rating value
  • En mild og pleiende shampoo for makeup koster som skånsomt tar bort sminkerester, hudpleieprodukter og bakterier i tillegg til å holde kostene rene og friske. 

Inneholder pleiende, reparerende og fuktighetsgivende aloe vera og cocamidopropyl betain fra kokosolje som motvirker at børsten blir statisk. 

 

Rengjør børstene en gang i uken ved å massere inn en liten mengde mildt skum med litt vann i håndflaten og varsomt rengjøre børsten i det. Skyll nøye, klem forsiktig ut overflødig vann, form og la tørke liggende eller stående med kosten ned mot papir eller håndkle.

 

Water (Aqua/Eau), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate,

TEA-Lauryl Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pentasodium

Triphosphate, Octoxynol-9, Polyquaternium-7, Lauramide DEA, DMDM

Hydantoin, Sodium PCA

For 35 år siden presenterte bareMinerals en revolusjonerende foundation i pulverform som inneholdt kun rene mineraler. Det ble startskuddet for mineralmakeuprevolusjonen. I dag består bareMinerals av et bredt, nyskapende makeup- og hudpleiesortiment hvor grunnfilosofien fortsatt består; å levere innovative produkter basert på rene, nærende mineraler som tar vare på huden din. Vi på Beths Beauty er stolte over å ha vært forhandler av bareMinerals fra første dag den kom til Norge. Dette er en makeup serie som gir forlengelse av god hudpleie.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti