Laster inn...
Nimue

Clarifying Mask

kr 499,00
På lager
SKU
536189
-
+
Rating border
Rating value
  • Nimue Clarifying Mask er en ansiktsmaske for voksen hud, som fjerner urenheter og overflødig olje fra huden samtidig som den tilfører fuktighet.

Nimue Clarifying Mask er en ansiktsmaske for voksen hud, som fjerner urenheter og overflødig olje fra huden samtidig som den tilfører fuktighet. Masken har en kremet og delikat konsistens. Passer for miljøskadet hud, hyperpigmentert hud og problemhud. 

60 ml 

Slik bruker du Clarifying Mask

Påfør et tykt, jevnt lag i ansiktet og på halsen etter rens, eller i T-sonen etter behov. La masken virke i ti minutter (maks), skyll grundig av. Kan brukes en til to ganger i uken eller etter behov

Aqua, Calcium Carbonate, Kaolin, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20 , Saccharide Isomerate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin , Retinyl Palmitate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, CI 42090 3844-45-9, CI 19140 1934-21-0

Nimue sine produkter tilfører huden optimale konsentrasjoner og bruker et eget patentert og vitenskapelig bevist leveringssystem som sørger for å frakte de aktive ingrediensene dypt ned i huden. Produktene til Nimue vekker huden og restarter funksjonene, hjelper huden med å balansere fuktighetsnivået og gjenoppretter barrierefunksjonen. Resultatet er en sterkere hud med økt vitalitet og ungdommelighet. Nimue er en komplett serie for deg som ønsker en fornyet hudstruktur, og har i tillegg enkelt produkter for deg som ønsker hjelp til å løse et spesifikt problem.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti