Laster inn...
bareMinerals

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream Spf 30

Fra kr 479,00
På lager
SKU
BM1013
-
+
Rating border
Rating value
  • Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30 er en fuktighetskrem som gir en foundation-lignende effekt - den er det beste av en BB, en CC og en farget dagkrem.

Huden føles frisk med fornyet glød, og ikke minst - den blir silkemyk. Den gir akkurat passe dekkevne og beskytter mot solen med SPF30. Den er klinisk og dermatologisk testet same testet for hyperallergi. tetter ikke porene.

 

Ta en liten mengde av produktet på fingertuppene, fordel produktet over ansiktet. Deretter masserer du inn produktet med hendene. Du kan også bruke en børste med syntetisk hår. Massèr inn produktet med børsten i stedet for fingrene. Du kan også påføre produktet direkte på børsten og massere inn i huden. Med en børste får du et mer dekkende resultat enn om du bruker fingrene, i tillegg får du også en air-brushed effekt i huden.

Caprylic/Capric Triglyceride, Coconut Alkanes, Titanium Dioxide, Silica, Stearalkonium Hectorite, Lecithin, Glycerin, Maltodextrin, Coco-Caprylate/Caprate, Jojoba Esters, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Soil Minerals/Syringa Vulgaris (Lilac) Leaf Cell Culture Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol. May Contain (+/-): Mica, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891). 

For 35 år siden presenterte bareMinerals en revolusjonerende foundation i pulverform som inneholdt kun rene mineraler. Det ble startskuddet for mineralmakeuprevolusjonen. I dag består bareMinerals av et bredt, nyskapende makeup- og hudpleiesortiment hvor grunnfilosofien fortsatt består; å levere innovative produkter basert på rene, nærende mineraler som tar vare på huden din. Vi på Beths Beauty er stolte over å ha vært forhandler av bareMinerals fra første dag den kom til Norge. Dette er en makeup serie som gir forlengelse av god hudpleie.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti