Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Contour Brush

kr 585,00
På lager
SKU
8719638147443
-
+
Rating border
Rating value

NYHET! Vår nye dyrevennlige koste kolleksjon er utviklet som et overlegent alternativ til naturlig hår. De er designet for å holde ennå bedre på produktet og gir deg fantastisk dekk. Lette å rengjøre og de røyter ikke.

JANE IREDALE Contour Brush
Hen helt ny, stor, tett, flat strukturert kunstkost laget spesielt for GreatShape Contour Kits. Ideell for å oppnå markert contouring langs kinnben, panne og kjeve. Kan også brukes til alle pressede foundations, løspudder, alle concealere og bronsere.

Tips: for ekstra definerte linjer -bruk amazing matte eller active light No6 under contour skyggen, tørk kosten og blend fargen opp og mot hårlinjen.

Laget av syntetiske hår, Naturon og Taklon.

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti