Laster inn...
Balmain

Balmain Curl Cream

kr 360,00
På lager
SKU
3346470425059
-
+
Rating border
Rating value
  • Formelen aktiverer og definerer krøller.

Den lette formelen aktiverer og definerer krøller som resulterer i myke, hoppende og velformede bølger. Curl Cream beskytter håret mot varme styling og inneholder UV-beskyttelse. Curl Cream hjelper deg med å bekjempe krus og definerer spiraler uten å gjøre dem sprø. Det hydrer håret og resulterer i fleksible, naturlige krøller.

Bruk krøllkremen på vått hår hvis du har naturlige krøller. Ved å lage krøller, bruk krøllkremen til tørt hår. Påfør en liten mengde i håret og knas det med hendene.

Ingredienser:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Polysorbate 60, Myristyl Alcohol, Polyquaternium-10, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Pvp, Polyquaternium-22, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopheryl Acetate, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti