Laster inn...
Doctor Babor

Doctor Babor Collagen Boost Infusion

Spesialpris kr 1 072,50 Vanlig pris kr 1 430,00
På lager
SKU
712683
-
+
Rating border
Rating value
  • Serum for korrigering av rynker og redusert elastisitet i huden.

DOCTOR BABOR Lifting Cellular Collagen Boost Infusion er et serum for korrigering av rynker og redusert elastisitet i huden. Serumet er formulert som en 4-ukers kur som gir intensiv polstring og stramming av huden innenfra med optimalisering av collagen og elastinvev. Det løfter og fyller rynker og fine linjer innenfra og gir en glattere, strammere og mer ungdommelig hud.

- 4x 7ml

Bruk:

Fordel to pipettelengder på ansikt, hals og bryst - massér inn. Brukes på kvelden etter rens av huden. Påfør pleiekrem over serumet.

water (aqua), butylene glycol, propylene glycol, tripeptide-1, phenoxyethanol, xanthan gum, carnosine, sodium sulfite, citric acid, ethylhexylglycerin, carbomer, disodium edta, passiflora incarnata flower extract, ribes nigrum (black currant) leaf extract, vitis vinifera (grape) leaf extract, dextran.

Babor har over 60 års ekspertise innen hudpleiebransjen og startet da Dr.Michael Babor utviklet HY-Öl renseolje som fortsatt er en av Babors og vår bestselger. En annen favoritt hos oss på Beths er de fantastiske og virkningsfulle ampullene,som er konsentrater som gir resultater du kan se og føle. Velkommen til Babors verden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti