Laster inn...
Doctor Babor

Doctor Babor Ultimate Wrinkle Filler

Spesialpris kr 742,50 Vanlig pris kr 990,00
På lager
SKU
712686
-
+
Rating border
Rating value
  • Glattende rynkefyller med umiddelbar effekt. Dette er en "quick-fix" som ikke gir langvarig resultat, men glatter ut huden mens den ligger på.

DOCTOR BABOR Lifting Cellular Ultimate Wrinkle Filler er en glattende rynkefyller med umiddelbar effekt. Den inneholder ikke silikon, og er uten duftstoffer. For resultat legges Wrinkle Filler på synlige rynker og linjer. Dette er en "quick-fix" som ikke gir langvarig resultat, men glatter ut huden mens den ligger på. Inneholder hyaluronsyre som gir den glattende og utfyllende effekten. Resultatet er et ungdommelig utseende uten linjer.

- 15ml

Bruk:

Legg gelen langs rynken med fingrene, uten å bruke trykk. Legges UTENPÅ dagkrem og makeup.

water (aqua), pentylene glycol, polymethyl methacrylate, butylene glycol, ethylhexyl stearate, sodium polyacrylate, alcohol denat., silica, stearic acid, trideceth-6, ethylhexylglycerin, steareth-2, polysorbate 20, potassium hydroxide, tocopheryl acetate, sodium phytate, caprylyl glycol, sodium hyaluronate, ethylhexyl palmitate, acetyl hexapeptide- 8, silica dimethyl silylate, hexylene glycol, alcohol, phenoxyethanol.

Babor har over 60 års ekspertise innen hudpleiebransjen og startet da Dr.Michael Babor utviklet HY-Öl renseolje som fortsatt er en av Babors og vår bestselger. En annen favoritt hos oss på Beths er de fantastiske og virkningsfulle ampullene,som er konsentrater som gir resultater du kan se og føle. Velkommen til Babors verden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti