Laster inn...
Dr. Schrammek

Dr. Schrammek Green Peel Herbal Active Purity

kr 560,00
På lager
SKU
761619
-
+
Rating border
Rating value
  • Normaliserer uren og fet hud. Urtemasken regulerer og forhindrer infeksjon. Gir huden en matt og klar hudtone samtidig som hudbarrieren styrkes. Masken har en kremete konsistens, gir en beroligende varme og behagelig duft.

Denne urtemasken normaliserer uren og fet hud, regulerer talgproduksjonen, forfiner porer og gir fuktighet. Bekjemper også inflammasjon.
Styrker hudbarrieren og gir huden en klar og matt hudtone.
Fri for parfyme, parabener, fargestoff og mineraliske oljer

Inneholder 7 stk x 2 ml

URTENES KRAFT
Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatoriske, næringsrike, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen. Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter ” treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden.

Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag.

 

Bruk en hver dag som en kur før krem

Aqua (water), Pentylene glycol, Propylene glycol, Salvia officinalis (sage) leaf extract, Melissa officinalis leaf extract, glucose, Xanthan gum, Alcohol, Phenoxyethanol, Hamamelis virigniana (witch hazel) extract, Disodium edta, Ethylhexylglycerin, Sodium benzoate, Potassium sorbate

Gnistringen i huden ved berøring etter Green Peel behandlingen er næringsfulle urter som jobber aktivt på innsiden i flere dager og er en behandling vi utfører hver eneste uke på Beths Beauty. Vi avslutter alltid behandlingen med mirakelkremen Blemish Balm som er en av våre bestselgere her på nett og i våre salonger. Dr. Schrammek sine plantebaserte dermatologiske produkterer er uten parabener, utviklet for å styrke og forbedre alle hudtyper i alle aldre. Velkommen til en verden av hollistisk behandingsfilosofi.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti