Laster inn...
Dr. Schrammek

Dr. Schrammek Home Spa Kit Body

kr 2 185,00
På lager
SKU
8719638147935
-
+
Rating border
Rating value

Effektiv hjemmebehandling med Dr. Schrammeks Home Spa Kit Body. Perfekt forbredelse til sommeren.

Kroppserien fra Dr. Schrammek er skreddersydd for problemområder som cellulitter og slapp hud. Med fettforbrennende, sirkulasjonsøkende og drenerende effekt, sørger Body Science for spesifikk lokalbehandling av bryst, mage, rumpe, lår og overarmer.

Super Body Peeling anbefales for alle 2-3 ganger i uken. Påføres tørr hud og masseres med fuktige hender. Skylles bort med vann. 


CellContour Body Cream masseres med applikatoren på lokale områder som mage, rumpe, lår og overarmer morgen og kveld. Forpakning med massasje applikator sørger for ytterligere mekanisk stimulering, økt sirkulasjon og metabolisme. 


Shape Perfection Body Oil masseres inn på lokale områder morgen og kveld. Gjerne over CelluContour Body Cream for sterkere oppstrammende effekt.

Super Body Peeling 150ml
CellContour Body Cream 200ml
Shape Perfection Body Oil 150ml

Gnistringen i huden ved berøring etter Green Peel behandlingen er næringsfulle urter som jobber aktivt på innsiden i flere dager og er en behandling vi utfører hver eneste uke på Beths Beauty. Vi avslutter alltid behandlingen med mirakelkremen Blemish Balm som er en av våre bestselgere her på nett og i våre salonger. Dr. Schrammek sine plantebaserte dermatologiske produkterer er uten parabener, utviklet for å styrke og forbedre alle hudtyper i alle aldre. Velkommen til en verden av hollistisk behandingsfilosofi.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti