Laster inn...
Love and Stones

Love and Stones Peace Mist 120 ml

kr 399,00
Ikke på lager
SKU
9341053002063
  • Peace Pillow Mist
  • For kropp, sinn og sjel

Peace rose quartz pillow mist i lavendelolje, jasminolje, rent destillert vann, etanol og rosenkvarts fra LOVE AND STONES. Farge: rosa. Mål: H: 17 cm x Ø 5,5 cm.

Denne misten er god når den brukes til meditasjon, gjør deg klar for søvn når du forsiktig sprayer mist på puten din.
Den kan også å brukes på deg selv som din parfyme. Synergiene til essensielle oljer sammen med de forskjellige krystallsteinene vil gi deg en følelse en stor energi for sinnet, og sjelen, så vel som en indre ro. Hver stein vi bruker har vært ryddet og renset under den mallorcanske solen, i saltet vann, og er nå klar for deg og din drømmereise

Love & Stones er et merke basert på det vi trenger i hverdagen for å få oss til å leve et liv som vi elsker og med helbredende krystall i alt vi gjør. Det har vært kjent for alltid at krystaller har helbredende krefter, at de beskytter mot dårlige energier, og bringer fred i kropp, sinn og sjel! Det handler om energien, oss, universet - og steinene. Krystallene, og kraften de har, brukes allerede overalt. Inne i klokker, i datamaskiner og iphone. Ja, vi bruker de helbredende krystallene sine energi og egenskaper, så mye allerede i moderne teknologi. Selv innen medisin! De fungerer akkurat som en magnet - de tiltrekker seg eller gir tilbake. Det handler om energi, og krystallsteinene fungerer på samme måte.

LOVE AND STONES JOBBER PÅ EN BÆREKRAFTIG MÅTE

Et dansk merke - base på Mallorca De produserer bare på forespørsel - så ingen lager - ikke noe avfall. Alle stoffene og ingrediensene blir syrnet lokalt. Mesteproduksjonen gjøres i deres eget verksted. De bruker naturlige og organiske materialer der det er mulig Kolleksjonene er basert på en "no season / slow fashion" filosofi. De lager et utseende og kolleksjoner som varer livet ut.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti