Laster inn...
House of Oud

Thoo Golden Powder

kr 2 100,00
På lager
SKU
3346470424768
-
+
Rating border
Rating value
  • Treaktige, krydrede og orientalsk noter

The House of Oud Golden Powder Eau de Parfum kommer fra Desert Day-kolleksjonen, et utvalg som skaper en olfaktorisk narrativ av metamorfosen ørkenen gjennomgår i løpet av dagen.

Denne spesielle parfymen, med sine treaktige, krydrede og orientalsk noter, fanger duften av huden din på slutten av dagen. Den åpner med krydrede akkorder av muskat og kanel før den smelter inn et berusende hjerte drevet av papyrus, Virginia-sedertre og sandeltre. Den intense, varme fuktede parfymen er beriket av en treaktig base av vanilje, tobakkblomst og Burma-agartre.

Spray på hals og håndledd.

Ingredienser:
Toppnoter: muskat, kanel.
Hjertenoter: papyrus, Virginia-sedertre, sandeltre, guajaktre.
Basenoter: musk, vanilje, fransk labdanum, Coumarin, tobakkblomst, Burma-agartre.

Et samarbeid mellom den italienske parfymøren, Andrea Casotti og Mohammed Abu Nashi, en produsent av Jakarta Oud, har skapt det som i dag er House Of Oud. Et eksklusivt parfymehus hvor deres felles lidenskap for duft, kunst og reiser gjenspeiles i deres unike parfyme kreasjoner. Med inspirasjon hentet fra hele verden vil disse duftene gripe sansene dine. I hver komposisjon brukes kun de fineste råvarene til å formidle en duftfortelling. Resultatet er en rikt nyansert og helt oppslukende parfymeserie. Alle flaskene er håndmalt av en håndverksmester i Italia, og den unike lakkeringsteknikken betyr at ingen av flaskene vil være like.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti