Laster inn...
Elixir Cosmeceuticals

Elixir Ceactil Advanced Vitamin C Serum

kr 1 090,00
På lager
SKU
9341053002134
-
+
Rating border
Rating value
  • Nytt anti-aging super serum fra Elixir
  • Motvirker tørrhetslinjer og rynker
  • Passer voksen og fuktfattig hud
  • Gunstig for sensitiv og tørr hud

 

Serum som behandler, beskytter og pleier huden med konsentrerte antioksidanter. Den forebygger og styrker huden mot daglige stressfaktorer som UV-stråler, forurensing, medikamenter og dårlig livstil.

 

Serumet beskytter mot UV-skader og anbefales å bruke daglig under andre utvalgte produkter. Den egner seg spesielt for de med tørr og sensitiv hud grunnet sine sterke anti-aging egenskaper. Kan brukes som serum dag og natt.

C- vitamin (3-O-Ethyl ascorbic acid)- Beskytter mot UV-skader og nedbrytning av kollagen, normaliserer hudtonen, og fremmer bedre fuktighet. Vitamin EGrønn te-ekstrakt og Ferulinsyre beskytter mot frie radikaler og styrker effekten av C-vitamin og hverandre.

Arbutin – virker blekende på pigmentflekker og forbygger ujevnt pigment

Troxerutin – en sterk antioksidant som virker karstabiliserende, betennelsesdempende og antibakteriell og hemmer nedbryting av kollagen.

2 Anti-aging peptider (N-prolyl palmitoyl tripeptide-56 acetate og palmitoyl tripeptide-38)  som stimulerer til bedre kollagen og elastin produksjon.

Arganolje, Avocado olje, Mandelolje og Olivenolje – naturlige fruktighetsgivende oljer som virker mykgjørende, beskyttende, helende og reparerende.

 

Effekten du kan se og føle. Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. De gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring og ved bruk av produktene og behandlingene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte. Deres stjerneprodukt Niactil 4% er en av våre absolutt favoritter og bestselgere.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti