Laster inn...
Elixir Cosmeceuticals

Elixir Hydractil Repair CR

kr 980,00
På lager
SKU
8719638149513
-
+
Rating border
Rating value
  • Hydractil Repair Cream er en pleiende krem som virker mykgjørende og reparerende. Den egner seg for en tørr og dehydrert hud.

Hydractil Repair Cream er en pleiende krem som virker mykgjørende og reparerende. Den egner seg for en tørr og dehydrert hud. Den inneholder en rekke beskyttende og reparerende antioksidanter som normaliserer en svekket hudbarriere. Den hjelper huden å opprettholde og binde mer fukt og reduserer inflammasjoner.

Inneholder:

 

-7 ulike urter som virker antiinflammatorisk med beskyttende og reparerende effekt.

-Allantoin finnes i planter og er kjent for sine helende, mykgjørende og beroligende egenskaper. Virkestoffet er spesielt fin for sensitiv hud

-Jojoba ester er en naturlig olje som er unik siden den oppleves identisk med huden egen olje produksjon. Den virker mykgjørende og hjelper huden å holde på fukt uten å tette porer.

-Butyrospermum Parkii(shea olje)-kommer fra nøtten til det afrikanske butyrospermum parkii tree og er kjent for sine mykgjørende og helende egenskaper. Den tetter ikke porer og passer derfor også fet og uren hud.

 

Brukes som daglig fuktighet alene eller over andre serum eller gel-kremer for å redusere tørrheter og svekket hudbarriere. Er veldig gunstig etter behandlinger med kjemisk peel når huden trenger oppbyggende produkter.

Aqua, Polyglyceryl-10 dipalmitate, Propanediol, Neopentylglycol, Dicaprylate/Dicaprate, Butyrospermum Parkii(shea) Butter, Polyglyceryl-6, Distearate, Jojoba Esters, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Glycerin, Fructose, Urea, Citric acid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lacta

Effekten du kan se og føle. Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. De gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring og ved bruk av produktene og behandlingene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte. Deres stjerneprodukt Niactil 4% er en av våre absolutt favoritter og bestselgere.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti