Laster inn...
Elixir Cosmeceuticals

Elixir Niactil Advanced Pro

kr 995,00
På lager
SKU
757610
-
+
Rating border
Rating value
  • En fuktighetsgivende og reparerende gel-krem med eksfolierende effekt. Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av Niactil 4 %, men retter seg enda mer mot anti-aging. Inneholder PHA-syre som fjerner døde hudceller og urenheter.

 

Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av produktet Niactil 4%, men med flere andre aktive virkestoffer. Kremgelen inneholder syren (PHA) som gir en lett peeling, fremmer en bedre fuktighet og gir en mer finporet og glattere hudtone.
Demper inflammasjoner, reduserer rosacea, psoriasis og pigmentforandringer. Kan allikevel brukes av de med sensitiv hud. Produktet stimulerer kollagen- og elastinproduksjon med dokumentert effekt.

Nøkkelingredienser:

  • Gluconolaktone: En Polyhydroxy syre (PHA) 10% som styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også kollagen- og elastinproduksjon og fremmer en hudfornyelse. Studier viser etter 6 uker daglig bruk får man glattere og jevnere hudtone.
  • Niacinamide 4%: Jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og demper inflammasjoner. Den virker talgregulerende og binder fukt.
  • Salisylsyre 0,5%: Demper inflammasjoner og regulerer talg. Er trykt å bruke for alle i  lav konsentrasjon.

Niactil Advanced Pro  60 ml 

Kan brukes morgen og kveld som serum eller som krem alene. Er god i kombinasjon med flere Elixir-produkter. Ved  tørr hudtilstand bør du bruke produktet som serum kombinert med dagkrem med solfaktor, og i kombinasjon med en fuktighetskrem over på kvelden.

 

 

Aqua, Gluconolactone, Pentylene glycol, Niacinamide, Glycerin, Diethylhexyl carbonate, Ammonium acryloyldimiethyltaurate/VP copolymer, Sodium lacate, Silica, Zinc gluconate, Sodium gluconate

Effekten du kan se og føle. Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. De gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring og ved bruk av produktene og behandlingene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte. Deres stjerneprodukt Niactil 4% er en av våre absolutt favoritter og bestselgere.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti