Laster inn...
Elixir Cosmeceuticals

Elixir Sulfactil Cleanser

kr 590,00
På lager
SKU
8718969476882
-
+
Rating border
Rating value
  • En behandlende rens for de som sliter med akne, rosacea og generelt fet hud. Den inneholder svovel og salisylsyre, fjerner fettstoffer og har antibakterielle egenskaper. Virker over tid forebyggende for nye utbrudd.

     

En aktiv behandlende rens som virker rengjørende og avfettende. Den egner seg spesielt for de med fet, uren, sensitiv rosacea hud. Den inneholder virkestoffet svovel og salisylsyre som fjerner overflødig fettstoffer og har antibakterielle egenskaper. Brukes i kombinasjon med andre Elixir rens som en mer behandlende rens.

Nøkkelingredienser:

  • Betaine: mild aminosyre som virker fett og vannoppløselig.
  • 2 % salisylsyre: reduserer talg og eksfolierer porelinning. 
  • 2 % svovel: virker , antiinflammtorisk , keratolystisk og reduserer keratin.

Sulfactil Cleanser anbefales å bruke i kombinasjon med andre renseprodukter. Fjern smuss og make up med enten Niactil, Acticlear eller Hydractil cleanser. Deretter påfør 2 pump med Sulfactil Cleanser og emulger med vann og vask vekk.

 

 

 

Aqua, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium C14-16, Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Salicylic Acid, Sulfur, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Trethanolamine, Magnesium Aluminum Silicate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Linoleamidopropyl PG-Dimonium, Chloride Phosphate, Disodium EDTA, Sodium Sulfate Glycerin, Sodium Benzonate, Benzoic Acid.

 

Effekten du kan se og føle. Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. De gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring og ved bruk av produktene og behandlingene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte. Deres stjerneprodukt Niactil 4% er en av våre absolutt favoritter og bestselgere.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti