Laster inn...
Babor

Forhåndsbestill Babor Påskeegg 2022

kr 495,00
På lager
SKU
8719638149331
-
+
Rating border
Rating value
  • Gled deg til en ny overraskelse hver dag med Babor sin påskekalender. Den inneholder 14 næringsrike serum-ampuller for en strålende hud!
  • Bestill nå og sikre deg ditt Babor Påskeegg
  • Verdi 1250 kr
  • Levering fra midten av februar

Gled deg til en ny overraskelse hver dag frem mot påskeaften med Babor sin påskekalender. Den inneholder 14 næringsrike serum-ampuller for en strålende hud! I hver luke finner du en ampulle som er fullpakket med verdifulle, aktive ingredienser som styrker, beskytter og booster huden i en hektisk tid. Det er den perfekte gaven til deg selv eller en du er glad i.

Forhåndsbestill nå og få levert i midten av februar.

Knekk av ampullen med medfølgende ampulle-åpner for å unngå å skjære deg på glasset. Alt innholdet i ampullen må brukes med en gang sånn at innholdet ikke forringes og mister sin effekt. Masseres inn på ansikt, hals og bryst på renset hud før dag/nattkrem.

Etter denne 14-dagers intensive kuren vil huden din stråle. 

2 x Hydra Plus
2 x Algae Vitalizer
1 x Perfect Glow
1 x Stress Control
1 x Active Night
2 x 3D Firming
2 x Lift Express
1 x Precious RoséGold
1 x Precious Gold
1 x Precious Platin

Babor har over 60 års ekspertise innen hudpleiebransjen og startet da Dr.Michael Babor utviklet HY-Öl renseolje som fortsatt er en av Babors og vår bestselger. En annen favoritt hos oss på Beths er de fantastiske og virkningsfulle ampullene,som er konsentrater som gir resultater du kan se og føle. Velkommen til Babors verden.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti