Laster inn...
iKou

IKOU Bathing Rituals - De-Stress

kr 995,00
På lager
SKU
9341053003011
-
+
Rating border
Rating value
  • Et unikt kroppssett fra Ikou med bestselgere for den optimale velværefølelsen.

Økologisk råsukkerskrubb, massasje- og badeolje, kroppssoufflè og parafinfritt duftlys. Dufter av jojoba, appelsin, geranium og lavendel.

IKOU MINI ITALIAN ORANGE & JOJOBA ORGANIC BODY BUFF

Økologisk jojoba og macadamia nøtteolje er rik på essensielle fettsyrer, økologisk italiensk appelsinolje styrker huden, mens lavendelolje øker cellefornyelsen. Fullfør ritualet med en iKOU Organic Body Souffle, eller body lotion.

IKOU MINI DE-STRESS BODY ORGANIC SOUFFLE

En luksuriøs blanding av økologisk sheasmør, kokosolje og lavendelolje som absorberer raskt inn i huden og gir langvarig, myk og glødende hud på kroppen. For best resultat, bruk sammen med en ukentlig iKOU kroppsskrubb. TIPS: En god spiseskje er nok til hele kroppen.

IKOU MINI ORGANIC MASSAGE OIL TRANQUILITY 

Denne avslappende oljen gir deg en de-stressende effekt enten som en deilig kroppsmassasje eller i et varmt karbad. Denne oljen er deilig å blande med iKOU de-stress saltskrubb for å få en rikere skrubb.

ECO-LUXURY MINI CANDLE GLASS - DE-STRESS

Inneholder essensielle oljer fra sitron, lavendel, geranium, klementin og patchouli. Denne blandingen vil hjelpe  å føle deg avslappet, rolig og fredelig. 

IKOU ITALIAN ORANGE & JOJOBA ORGANIC BODY BUFF: 

Organic Raw Sugar, Organic Macadamia Nut Oil, Organic Jojoba, Oil Organic Italian Sweet Orange Oil

Nyt en fullverdig spaopplevelse i ditt eget hjem med eksklusive velværeprodukter fra iKOU. Den luksuriøse og naturlige serien er utviklet for å berolige sansene og omslutte kroppen din med ro. La duften av essensielle oljer fylle hjemmet ditt, og stress ned kropp og sinn med rike kroppssoufflèer og beroligende duftlys fra de blå fjellene i Australia. Produktene fra iKOU inneholder kun de mest konsentrerte og aktive planteekstraktene og essensielle oljene.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti