Laster inn...
Oribe

Oribe Imperméable Anti-Humidity Spray

kr 480,00
På lager
SKU
709852
-
+
Rating border
Rating value
  • Anti-Humidity Spray er en fantastisk spray som beskytter håret mot luftfuktighet og motvirker frizz.

ORIBE Imperméable Anti-Humidity Spray er en fantastisk spray som beskytter håret mot luftfuktighet og motvirker frizz. Flott spray å avslutte med etter føning av hår og en livredder i sommermånedene. Gir også tekstur og lett volum.

- Fri for parabener

- UVA/UVB beskyttelse

- 300ml

Passer for alle hårtyper, holder på alt fra rette frisyrer til krøller på plass. Brukes på tørt, stylet hår.

Hydrofluorocarbon 152a, SD Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), Butane, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Isobutane, Isostearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Panthenol, Benzophenone-4, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Parfum/Fragrance.

Oribe Hair Care har satt standarden innenfor hårpleie og prestige kategorien siden starten i 2008. Varemerket blander håndverk, ytelse og kvalitet og kolleksjoner er designet med frisører, sofistikerte salonger og kresne kunder i tankene. Resultatet er en serie med lukseriøse produkter som er unike på hver sin måte, innen for deres kategorier. Vi elsker Oribe sine produkter og Dry texturizing spray er en Beths favoritt og bestselger. Dette er produktene fra de "hair-obsessed."

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti