Laster inn...
Balmain

Balmain Overnight Repair Serum 30ml

kr 950,00
På lager
SKU
8718969476523
-
+
Rating border
Rating value
  • Reduserer synlige tegn på skadet hår.

Et luksuriøst innholdsrikt hårserum for en intensiv behandling over natten. Den konsentrerte formelen reparerer og styrker håret. Den er beriket med naturlige oljer som reparer synlige tegn på skadet hår og beskytter håret mot splittede ender.

Nattbehandling - For mykt og skinnende hår
Brukes som en intensiv behandling over natten for et mykt og skinnende hår neste morgen. Påfør 2-3 dråper (avhengig av lengden og tykkelsen på håret) på håndflaten, gni hendene sammen og påfør forsiktig gjennom håndkle tørt eller tørt hår. En ukentlig behandling vil resultere i dypt kondisjonert, skinnende og sterkere hår. Beskytt puten din med et håndkle om natten. Skyll grundig ut neste morgen og vask håret som normalt.

Pre styling-behandling - beskytter håret
Bruk før stylingsrutinen din. Gi næring og beskytt håret mot ytre skader. Påfør 2-3 dråper (avhengig av lengden og tykkelsen på håret) på rent og tørt hår. Det intensive hårserumet vil forringe håret og gjøre det mer håndterbart for stilen. Sørg for å la håret absorbere Intensive Hair Serum før du styler håret med oppvarmede stylingsverktøy for å forhindre hårskader.

Maskebehandling - For sterkere og sunnere hår
Legg serumet til hårmasken din, for en enda mer nærende og reparerende effekt. Etter sjamponering, bruk 2-3 dråper på din favoritt hårmaske og bland i håndflaten. Påfør jevnt over hele håret, fra mellomlengden til endene. Håret blir mykere, blankere og dypt næret.

Ingredienser:
Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Salvia Hispanica Seed Oil (Chia Seed Oil), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycine Soja Oil, Cocos Nucifera Oil, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti