Laster inn...
Dr. Schrammek

Dr. Schrammek Home Spa Kit Face

kr 1 808,00
På lager
SKU
Fix 01
-
+
Rating border
Rating value

Pamper Yourself!
Home Spa Kit Face - Effektiv egenpleie med den perfekte dose av fukt, glød og time-out. Forbred huden til sommeren med jevnere, sunnere hudoverflate og en strålende vakker hud med optimal fuktbalanse.

NYHET! Gå en ny sesong i møte med en sterk, sunn og spenstig hud med Dr. Schrammeks Home Spa Kit

PERFECT SKIN PEELING Emulger litt av peelingen sammen med vann i hendene dine og masser med sirkulerende bevegelser rundt i ansiktet. Unngå øyepartiet og rens grundig med vann.Bruk 1-2 ganger i uken etter rens.

Moisture Plus Ampuller  Intensiv kur behandling: 7 dagers kur med intensiv fuktforsyning, når huden trenger mer fuktighet og volum, f.eks. etter soling.

Alocalm Gel Mask Påføres etter rens. La virke ca 20 min, eller kan virke natten gjennom som en sovemaske. Masken anbefales 1 gang i uken, eller oftere ved behov.

Dr Schrammek Cooling Eye Mask kjølende øyemaske legges under øynene ved behov. Ha på i 5-30 min, alt etter ønske.

Kittet innheolder:
Perfect Skin Peeling 50ml
Moisture Plus Ampuller 7stk (Nyhet)
Alocalm Gel Mask 75ml
Dr Schrammek Cooling Eye Mask
Dr Schrammek toalettveske

Gnistringen i huden ved berøring etter Green Peel behandlingen er næringsfulle urter som jobber aktivt på innsiden i flere dager og er en behandling vi utfører hver eneste uke på Beths Beauty. Vi avslutter alltid behandlingen med mirakelkremen Blemish Balm som er en av våre bestselgere her på nett og i våre salonger. Dr. Schrammek sine plantebaserte dermatologiske produkterer er uten parabener, utviklet for å styrke og forbedre alle hudtyper i alle aldre. Velkommen til en verden av hollistisk behandingsfilosofi.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti