Laster inn...
Beauty

BT-ceuticals - Infusion Hydrating Masque - 1 stk.

kr 119,00
På lager
SKU
9341053002740
-
+
Rating border
Rating value
  • Den mest fuktighetsgivende masken fra Bio Therapeutic serien som gir næring til en kronisk tørr hud.


Denne masken er ideell for å hjelpe til med å gjenopprette balansen for kronisk tørr hud, og er formulert med en blanding av beroligende botaniske stoffer og "resurrection" hydratorer for en rask fuktighetsinfusjon. Indisk stikkelsbær gir bredspektret antioksidantbeskyttelse, samtidig som det kombineres med fuktighetsgivende glutaminsyre og nærende vitamin E for å gjenopprette kritisk hydrering og redusere fuktighetstap. Beroligende lakris og asiaticoside fra centella asiatica bidrar til å berolige stresset hud og støtte utvinning.

Fjern masken fra pakken og påfør ansiktet etter rens og eksfoliering. La masken virke i 10-15 minutter, og påfør derette ønsket serum, fuktighetskrem og solkrem i løpet av dagen.

Aqua (Water), 1, 2-Butanediol, Glycerin, Betaine, Trehalose, Glutamic Acid, Tocopherol, Dimethicone, Asiaticoside, Phlox Drummondii Seed Extract, Phyllanthus Emblica (Indian Gooseberry) Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, PEG-60 Sorbitan Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carboxypolymethylene, Disodium EDTA.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti