Laster inn...
Dermaceutic Laboratoire

Dermaceutic Age Defense Kit

kr 595,00
På lager
SKU
9341053002945
-
+
Rating border
Rating value
  • Et start/prøvekit for å motvirke og jobbe aktivt på for tidlig aldring.
Dermaceutic age defence Kit inneholder fire prøveversjoner i en liten toalettveske. Passer til en tørr og moden hud som vil jobbe forebyggende på linjer og rynker. Øker cellefornyelsen og gir en fantastisk glød. Produktene kan brukes sammen med alle Dermaceutic profesjonelle peelinger eller som frittstående hjemmepleie. Perfekt for deg som vil teste noe nytt eller for å ta med på reisen.
 
  • Dermaceutic Foamer 15 (30ml): Et 15% glykolsyre -renseskum som eliminerer urenheter og døde hudceller og etterlater huden glatt og silkeaktig. 

 

  • Dermaceutic Turnover 15ml: En eksfolierende nattkrem. Inneholder glykolsyre for å fjerne cellerester og døde celler fra overflaten av huden, slik at huden blir myk og forynget. Stimulerende virkning forsinker hudens aldring ved å dempe utseendet på fine linjer og rynker. 

 

  • Dermaceutic Regen Ceutic 15ml: En nærende fuktighetskrem som strammer opp og rehydrerer huden. Etterlater huden fuktig og rødhet reduseres. 

 

  • Dermaceutic Sun Ceutic SPF 50+ (15ml): En høy beskyttelse UVA/UVB, fuktighetsgivende solkrem med en transparent finish.

Produkter som inneholder alfahydroksysyrer (AHA) kan forårsake initial flassing, prikking eller irritasjon i huden. For noen kan dette være en del av den normale fornyings -prosessen. Dette forbedres vanligvis etter hvert som huden "blir vant" til behandlingen. AHA -produkter kan introduseres med mindre hyppig bruk, og applikasjonen kan økes etter hvert som huden tilpasser seg. Først starter du med å gradvis introdusere ett AHA -produkt om gangen i hudpleieregimet ditt. Avslutt bruken hvis du har alvorlig rødhet, kløe, svie, utslett, hevelse eller blemmer. Det anbefales å bruke solkrem daglig når du bruker produkter som inneholder alfa -hydroksysyrer (AHA).

For ingredienser, se ordinære produkter.

Dermaceutic ble grunnlagt i 2002 med den sterke tro ​​att vitenskapen er hudens naturlige allierte. De bruker den beste vitenskapelige ekspertisen for å styrke og støtte hudens naturlige kraft med raskere og mer effektivt resultat. Med opprinnelse fra samarbeid med franske dermatologer er Dermaceutic den fremste kjemiske peel merkevaren i Frankrike. Idag samarbeider Dermaceutic med mer enn 30 000 professjonelle aktører i mer enn 70 land rundt om i verden. Dette er skintelligent vitenskap

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti