Laster inn...
Dermaceutic Laboratoire

Dermaceutic Mask 15 (50ml)

kr 645,00
På lager
SKU
241144
-
+
Rating border
Rating value
  • Dyptgående maske som renser huden ved å fjerne ujevnheter og døde hudceller med forskjellige syrer. 
  • Perfekt som "party-maske".

Salisyl- og glykolsyre, kombinert med bentonitt, reduserer overflødig talg og minimerer synlighet av store porer. For alle hudtyper, ideell for fet og akne-utsatt hud.

Aktive ingredienser:

15% glykolsyre AHA (Alpha Hydroxy Acid) Den trenger lett inn i huden for å stimulere cellefornyelse ved å ødelegge koblingene som binder døde celler sammen.

Bentonitt er en meget absorberende leire mettet med fett som hjelper til med å stramme porene og fjerner giftstoffer og urenheter fra hudens overflate.

2% salisylsyre BHA (Beta Hydroxy Acid) eksfolierer overflaten på huden og løser opp tilstopninger i porene som fører til hudormer, kviser og hvite nupper. I tillegg gir den deg en klarere hud og minimerer utseendet på porene i ansiktet. 

Påfør en mengde med maske på ansiktet og halsen i et tynt, jevnt lag. La virke i to til fire minutter og skyll av med vann. Brukes en eller to ganger i uken.

Aqua(water), Glycolic acid, Bentonite, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Kaolin, Cetyl palmitate, Ethylhexyl palmitate, Glycerin, PEG-40 stearate, Salicylic acid, Titanium dioxide, Cocamidopropyl betaine, Sodium cocoamphoacetate, Xanthan gum, Sodium chloride, Quartz. Please note that ingredients may change from time to time. You will find an updated list of ingredients on the package.

Dermaceutic ble grunnlagt i 2002 med den sterke tro ​​att vitenskapen er hudens naturlige allierte. De bruker den beste vitenskapelige ekspertisen for å styrke og støtte hudens naturlige kraft med raskere og mer effektivt resultat. Med opprinnelse fra samarbeid med franske dermatologer er Dermaceutic den fremste kjemiske peel merkevaren i Frankrike. Idag samarbeider Dermaceutic med mer enn 30 000 professjonelle aktører i mer enn 70 land rundt om i verden. Dette er skintelligent vitenskap

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti