Laster inn...
Dermaceutic Laboratoire

Dermaceutic Oxybiome 100 ml

kr 145,00
På lager
SKU
9341053002929
-
+
Rating border
Rating value
  • Et rensevann som fjerner ujevnheter og rødhet i huden.

Oxybiome er et micellar rensevann som fjerner effektivt sminke og renser huden. Støtter hudens naturlige bakterieflora. Anti-forurensningseffekt. For daglig rengjøring. Passer alle hudtyper, ideell for hud med ujevnheter og rødhet.

Aktive ingredienser:

Mikrobiota -regulator En blanding av naturlige komponenter som gir en rekke næringsstoffer til huden for å redusere hudrødhet, virke beroligende og forebygge betennelse ved å støtte hudens mikrobiota.

Sinkglukonat Talgregulerende og utjevningsmiddel som minimerer utseendet på forstørrede porer og øker sårhelingsprosessen. Sink er kjent for sine antiseptiske egenskaper, og er godt egnet for hud som er utsatt for akne.

Niacinamid Virker beroligende og poresammentrekkende, kjent som vitamin B3 eller vitamin PP, som bidrar til å redusere utseendet på hud som er utsatt for akne, økt talgproduksjon og rødhet.

Påfør ansiktet og øynene med en bomullspad morgen og kveld på tørr hud. Ikke skyll.

Water (Aqua), Glycerin, Poloxamer 184, Niacinamide, Zinc Gluconate, Chlorella Vulgaris Extract, Laminaria Digitata Extract, Maris Aqua (Sea Water), Saccharide Isomerate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, PPG-26-Buteth-26, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, O-Cymen-5-Ol, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Dermaceutic ble grunnlagt i 2002 med den sterke tro ​​att vitenskapen er hudens naturlige allierte. De bruker den beste vitenskapelige ekspertisen for å styrke og støtte hudens naturlige kraft med raskere og mer effektivt resultat. Med opprinnelse fra samarbeid med franske dermatologer er Dermaceutic den fremste kjemiske peel merkevaren i Frankrike. Idag samarbeider Dermaceutic med mer enn 30 000 professjonelle aktører i mer enn 70 land rundt om i verden. Dette er skintelligent vitenskap

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti