Laster inn...
Dermaceutic Laboratoire

Dermaceutic Panthenol Ceutic 30 g

kr 325,00
På lager
SKU
9341053002931
-
+
Rating border
Rating value
  • En vannfri balm som lindrer og reperer irritert og tørr hud.
  • Passer fint som kuldekrem.

Panthenol Ceutic er en vannfri balm som gjenoppretter og gir næring til huden takket være ingredienser som panthenol, sheasmør og bivoks. Kombinasjonen av kraftige fuktighetsgivende og reparerende virkemidler bidrar til å berolige huden. Passer til bruk etter kraftige estetiske behandlinger. Lindrer irritert hud. Kan brukes av alle hudtyper, ideell for sensitiv og/eller veldig tørr hud.

Aktive ingredienser:

5% panthenol Fuktighetsgivende middel som gir en umiddelbar beroligende effekt på irritert hud.

1% Bisabolol Svært beroligende og antiinflammatorisk. Har hudhelbredende egenskaper.

Sheasmør og bivoks Hydrerende virkestoffer som forhindrer tørrhet og gir næring til huden takket være dens filmdannende egenskaper som beskytter huden mot miljøangrep.

E -vitamin Esterform av vitamin E kjent for sine antioksidantegenskaper som bidrar til å bekjempe frie radikaler som er ansvarlige for fotoaldering (skade forårsaket av sol).

Påføres på hele ansiktet morgen og/eller kveld, eller ved behov på sensitive områder. Perfekt som kuldekrem. Bruk gjerne Panthenol Ceutic på kvelden og K-Ceutic på morgenen som også inneholder SPF.

Mineral Oil/Paraffinum Liquidum, Microcrystalline Wax/Cera Microcristallina, Paraffin, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Beeswax/Cera Alba, Bisabolol, Lanolin, Tocopheryl Acetate.

Dermaceutic ble grunnlagt i 2002 med den sterke tro ​​att vitenskapen er hudens naturlige allierte. De bruker den beste vitenskapelige ekspertisen for å styrke og støtte hudens naturlige kraft med raskere og mer effektivt resultat. Med opprinnelse fra samarbeid med franske dermatologer er Dermaceutic den fremste kjemiske peel merkevaren i Frankrike. Idag samarbeider Dermaceutic med mer enn 30 000 professjonelle aktører i mer enn 70 land rundt om i verden. Dette er skintelligent vitenskap

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti