Laster inn...
Mesoestetic

Mesoestetic-Protech Melan 130

kr 749,00
På lager
SKU
9341053002201
-
+
Rating border
Rating value
  • Solkrem som regulerer melanin syntesen og hemmer nydannelsen av melaninflekker.
  • Hudfarget, tilpasset alle hudtoner.
  • Dobbel beskyttelse i forhold til vanlig 50+ (UVB 131 og UVA 67)

En depigmenterende ingrediens hjelper til med å regulere melaninsyntesen ved å forsterke og forebygge pigmentflekker. Kremen har en farget struktur som gir en naturlig tone som tilpasser seg slik at alle kan bruke den. Den mykner ufullkommenheter og jevner hudfargen.

 
Azeloglycine: Forhindrer pigmentflekker ved å regulere tirosinase, ensymet som er ansvarlig for melaninproduksjonen.
 

 

Bruk den anbefalte mengden (2 mg / cm2 hud) en halv time før soleksponering på ren, tørr hud. Påfør annenhver time når du blir utsatt for direkte sollys, og spesielt etter å ha tørket deg med et håndkle, svømt eller svettet. Å gjenta applikasjonen er viktig for å opprettholde behandlingsnivået og effektiviteten.

AKTIVE INGREDIENSER mesoprotech®-kompleks: UVB / UVA-beskyttelse og mot oksidasjon forårsaket av IR / HEV. Azeloglycin: Molekyl fra Azelain syre og Glycin, som hemmer nydannelsen av melaninflekker, gir også fuktighet og øker elastisitet.

Mesoestetic er et prisbelønt, globalt selskap med ledende merkevare innen hudpleie og estetisk medisin som tilbyr kvalitetsprodukter med vitenskapelig resultater. Solserien fra mesoestetic; mesoprotech er et innovativt utvalg av produkter som tilbyr den mest avanserte og komplette solkremteknologien, den gir beskyttelse mot skadelige effekter av UVA- og UVB-stråling, infrarød stråling (IR) og HEV(High Energy Visible Light) Formlene deres kombinerer sikkerhet med effektiv antioksidant og antaging-virkning, som favoriserer produksjonen av kollagen og forebygger hudaldring. Alle produktene er dermatologisk testede, passer alle hudtyper og er vannavstøtende.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti