Laster inn...
iKou

IKOU Essential Oil Diffuser

kr 995,00
På lager
SKU
8719638149101
-
+
Rating border
Rating value
  • iKOU sin diffuser forfrisker hjemmet, samtidig som den tilfører en aroma av eteriske oljer i luften du puster inn.

  • Obs: eteriske oljer fra IKOU Essential oils kjøpes separat

Eteriske oljer er en investering i din fysiske og mentale helse og kan endre vår sinnstemning. De kan gjøre deg avslappet, gi økt energi, få deg til å fokusere og bidra til bedre søvnkvalitet.


iKOU sin aromadiffuser sprer eteriske oljer trygt og effektivt, slik at du kan dra nytte av de naturlige fordelene på en lettvint måte. Duft har en stor effekt på humøret vårt! Eteriske oljer kommer direkte fra planteekstrakter og har en frisk og behagelig duft. iKOU sin diffuser har i tillegg et stilrent design og er en fin detalj i hjemmet.

Obs: eteriske oljer fra IKOU Essential oils kjøpes separat, velg mellom JOY, HAPPINESS,BREATH WELLNESS, GROUND & BALANCE, LEMON MYRTLE OG DE- STRESS

Tilsett favoritt-oljen din og la denne lekre diffuseren fylle hjemmet ditt med en deilig aroma. Helt naturlig og sikker!

 

Kobles til via medfølgende USB-kabel

 

Nyt en fullverdig spaopplevelse i ditt eget hjem med eksklusive velværeprodukter fra iKOU. Den luksuriøse og naturlige serien er utviklet for å berolige sansene og omslutte kroppen din med ro. La duften av essensielle oljer fylle hjemmet ditt, og stress ned kropp og sinn med rike kroppssoufflèer og beroligende duftlys fra de blå fjellene i Australia. Produktene fra iKOU inneholder kun de mest konsentrerte og aktive planteekstraktene og essensielle oljene.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti