Laster inn...
iKou

iKou Lemon Myrtle & Lime Organic Body Scrub 300 g

kr 695,00
På lager
SKU
761113
-
+
Rating border
Rating value
  • Gi deg selv et boost i hverdagen med denne oppfriskende saltskrubben. Australsk lemon myrtle er rensende og svært fuktighetsgivende for huden.
Denne deilige saltskrubben både renser og gir huden din masse fuktighet. Fjerner døde hudceller og etterlater både kropp og sinn sunn og glødende.  Fullfør ritualet med Lemon Myrtle and Lime Organic Body Lotion. 
 
 

 

Masseres over hele kroppen i sirkelbevegelser. Påfør på tørr hud for grovere skrubb, våt hud for en mildere effekt. Skyll av med varmt vann og klapp huden tørr. 1-2 spiseskjeer er nok til hele kroppen.

Sea Salt, Organic Macadamia Nut Oil, Organic Jojoba Oil, Organic Lemon Myrtle Oil, Lime Oil.

Nyt en fullverdig spaopplevelse i ditt eget hjem med eksklusive velværeprodukter fra iKOU. Den luksuriøse og naturlige serien er utviklet for å berolige sansene og omslutte kroppen din med ro. La duften av essensielle oljer fylle hjemmet ditt, og stress ned kropp og sinn med rike kroppssoufflèer og beroligende duftlys fra de blå fjellene i Australia. Produktene fra iKOU inneholder kun de mest konsentrerte og aktive planteekstraktene og essensielle oljene.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti