Laster inn...
iKou

iKou Organic Massage Oil De-Stress 130 ml

kr 465,00
På lager
SKU
761311
-
+
Rating border
Rating value
  • Geranium & lavendel: Avslappende olje perfekt som badeolje, beroligende massasjeolje eller bruk den som en kroppsolje etter et deilig bad. 

     

Denne avslappende oljen gir deg en de-stressende effekt enten som en deilig kroppsmassasje eller i et varmt karbad. Denne oljen er deilig å blande med iKOU de-stress saltskrubb for å få en rikere skrubb.

Bruk som en deilig kroppsmassasje eller i et varmt karbad. Denne oljen er deilig å blande med iKOU de-stress saltskrubb for å få en rikere skrubb.

Økologisk solsikkeolje, økologisk nattlysolje, økologisk jojobaolje, nypeolje, naturlig vitaminE. Essensielle oljer: Geranium, klementin, sitron, lavendel, patchouli.

Nyt en fullverdig spaopplevelse i ditt eget hjem med eksklusive velværeprodukter fra iKOU. Den luksuriøse og naturlige serien er utviklet for å berolige sansene og omslutte kroppen din med ro. La duften av essensielle oljer fylle hjemmet ditt, og stress ned kropp og sinn med rike kroppssoufflèer og beroligende duftlys fra de blå fjellene i Australia. Produktene fra iKOU inneholder kun de mest konsentrerte og aktive planteekstraktene og essensielle oljene.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti