Laster inn...
Vita Liberata

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water

kr 0,00
Ikke på lager
SKU
VL1006
  • Invisi Foaming Tan Water er klar som vann - når den ristes blir den til det flotteste hvite skum.

Invisi Foaming Tan Water er klar som vann - når den ristes blir den til det flotteste hvite skum. Ingen gudiefarge så derfor minimal risiko for smitte. Fargen utvikles i løpet av 6-8 timer og gir en fantastisk brunfarge og glød.

Invisi Foaming Tan Water er proppfull av økologiske planteekstrakter som blir aktivisert av Advoganic teknologi for optimal fuktighet og anti-age fordeler.

Anbefalt til de som er vant med å bruke selvbruning.

 

Hårfjerning og peeling bør gjøres 24 timer før bruk av selvbruningsprodukter. Vær ekstra nøye med peeling på tørre områder som albue, knær og føtter, og plei disse med bodylotion. Bruk selvbrningsvott når du påfører selvbruningsprodukter. Det gir et jevnere og finere resultat, samtidig som hendene beskyttes mot misfarging.

Vent 6-8 timer før du dusjer for å sikre at selvbruningen får festet seg. Jo lenger du venter, jo bedre er det! Gå til slutt over negler, neglebånd, knær, ankler, albuer og fingerknokene med en lett fuktig klut for å fjerne overflødig farge - slik slipper du de mørke selvbruningsflekkene på disse områdene.

 

 

 

Vita Liberata Produkt Informasjon:

Vår INVISI Mousse er formulert med et svært høyt innhold av økologiske ingredienser. Ved lave temperaturer (under 10 °C) kan de økologiske ingrediensene gå i oppløsning og vises som hvite partikler på bunnen av flasken.  Da disse partiklene potensielt kan tette igjen pumpeflasken, anbefales det å oppbevare disse produktene, i romtemperatur inntil de har løst seg opp. Selvbruningsvannet kan da endre noe i farge. Det er ingen grunn til bekymring om dette oppstår. Oppløsning av de økologiske ingrediensene og fargeendringen har ingen innvirkning på produktets ytelse. Lignende adferd kan ofte sees i naturlig mat eller i ingredienser ved lagring i kalde omgivelser. F.eks ved krystallisering av honning.

For å løse opp partiklene, oppbevar produktet i romtemperatur over tid, og rist produktet alltid godt i minst 10 sekunder før bruk. 

 

 

 

 

Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Decyl Glucoside, Saccharide Isomerate***, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract**, Hyaluronic Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract**, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Punica Granatum (Pomegranate) Extract*, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Extract*, Hydrolysed Silk (Soie), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Vita Liberata er et verdenskjent selvbruningsmerke som har sitt opphav i Irland. Deres visjon er å kunne tilby en selvbruningsserie som er trygg, hudvennlig og gir huden et fantastisk flott utseende. Produktene er økologiske og kjent for sin unike kvalitet og nydelige glød. Vita Liberata har i sitt sortiment selvbruning for ansikt og kropp, som kommer i form av mousse, krem eller olje, og alt fra farge for en kveld til langvarig brunfarge.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti