Laster inn...
ZO

Kampanje ZO Body Kjøp Body Emulsion og Cellulite Control få 1/2 pris på nr 2

Les mer eller logg inn deg for å kunne kjøpe dette produktet.

På lager
SKU
8719638149532

 

  • Perfekt Body Duo med Cellulitt Control og Body Emulsion.

Perfekt Body Duo med Cellulitt Control og Body Emulsion.

ZO Cellulitt Control har en kombinasjon av avanserte ingredienser som jobber 24/7 for å: redusere synlige cellulitter, forhindre dannelse av nye cellulitter, virke oppstrammende, mykgjøre huden, virke slankende og tonende, forbedre mikrosirkulasjonen, gjenopprette fuktbalansen og styrke hudbarrieren.

Body Emulsion bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet. retinol, papain og antioksidanter mykgjør og fornyer tørr hud og motvirker en ujevn hudtone. Kremen virker mykgjørende på tørre områder og gir et flott grunnlag for en lekker sommerhud.

Bruk Cellulitt Control morgen og kveld på utsatte områder og avslutt med Body Emulsion på hele kroppen

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc. utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. ZO produkter kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Vi er stolte av å jobbe med ZO Skin Health produktersom er en av våre mest populære serier som gir fantastiske resultater og trofaste kunder.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti