Laster inn...
ZO

Kampanje ZO Daily Power Defense + Daily Sheer

Les mer eller logg inn deg for å kunne kjøpe dette produktet.

På lager
SKU
8719638149531

 

  • Den optimale Power Duo
  • Kjøp Daily Power Defense og Daily Sheer til kampanjepris.
  • Nå kr 2450, verdi kr 2885

Den optimale Power Duo som inneholder Daily Power Defense og Daily Sheer spf 50.

Daily Sheer har en mattende effekt og egner seg ypperlig for de som har en tendens til å bli blanke i huden.

Solkremen har ZO Triple Spectrum protecion som beskytter mot skader forårsaket av UVA, UVB, HEV og IR-A lys. I tillegg inneholder den antioksidanter, hydratorer, lipider og antiinflammatoriske ingredienser som beskytter og bygger opp hudbarrieren.

Dette kombinert med vår hverdagshelt Daily Power Defense som med Anti-age formulering med retinol bidrar til å redusere linjer og rynker. Den forebygge skader i huden ved hjelp av kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer som støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc. utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. ZO produkter kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Vi er stolte av å jobbe med ZO Skin Health produktersom er en av våre mest populære serier som gir fantastiske resultater og trofaste kunder.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti