Laster inn...
Matis Paris

Matis-Cashmere-Hand Cream

kr 309,00
På lager
SKU
8719638149398
-
+
Rating border
Rating value
  • Nærende og aktiv antiage håndkrem som bedrer og forebygger tap av elastisitet og pigmentforandringer.
  • SPF 10 som forebygger og beskytter mot solskader.

Nærende og aktiv antiage håndkrem som bedrer og forebygger tap av elastisitet og pigmentforandringer.

Med SPF 10 som forebygger og beskytter mot solskader.

Påføres etter behov

Sitronflavonoider: Sterkt konsentrerte flavonoider er tilsatt i denne kremen for å forebygge og minimere brune pigmentflekker. De er innkapslet i liposomer for å forbedre penetrasjon i huden. Flavonoidene regulerer melaninproduksjonen, forbedrer hudens utstråling og jevner ut hudtonen.

Vitamin A Derivat: Dette derivatet beskytter hudcellene mot frie radikaler, stimulerer cellefornyelsen, øker den enzymatiske aktiviteten og normaliserer celledelingen. Den kjemper mot hudaldring og forbedrer hudens utseende.

Matis er en komplett, plantebasert hudpleieserie med nydelige ansikts- og kropps-pleieprodukter av aller høyeste kvalitet. Serien fremstår i dag som en profesjonell og anerkjent merkevare i hele verden, og har bidratt sterkt med sin ekspertise i kosmetikkbransjen. Produktene, protokollene, metodene og teknikkene utgjør til sammen unike behandlinger med mange variasjonsmuligheter tilpasset individuelle ønsker og behov. Matis legger vekt på profesjonell dialog og veiledning for å oppnå optimale resultater, og å innfri forventninger knyttet til resultater og velvære.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti