Laster inn...
Mesoestetic

Mesoestetic-Protech Antiaging Body Sun Mist 30+

kr 729,00
På lager
SKU
9341053002207
-
+
Rating border
Rating value
  • Kroppsspray som passer alle hudtyper og kan brukes på barn. 
  • Gir en jevn finish.

Kroppsspray som gir en høy beskyttelse mot solstråling. Frisk, ultralett, hurtigabsorberende tekstur. Ideell for utendørs bruk og sport. Det kan påføres selv på våt eller svett hud. Gir en jevn finish. Passer alle hudtyper og kan brukes på barn. 

Rist før bruk.  Spray med ca 5-10 cm avstand. Påfør hver annen time eller ved behov.

  • Collagen pro-47: Et avansert plantebasert antioksidant kompleks (aktiv ingrediens som øker tilstedeværelsen av HSP-47 for effektivt å beskytte kollagenettverkene og forbedre riktig syntese), som hjelper å beskytte hudcellene fra frie radikaler produsert av UV, synlig lys og IR stråling. Det hjelper å forebygge de synlige tegn på aldring.
 
Mesoestetic er et prisbelønt, globalt selskap med ledende merkevare innen hudpleie og estetisk medisin som tilbyr kvalitetsprodukter med vitenskapelig resultater. Solserien fra mesoestetic; mesoprotech er et innovativt utvalg av produkter som tilbyr den mest avanserte og komplette solkremteknologien, den gir beskyttelse mot skadelige effekter av UVA- og UVB-stråling, infrarød stråling (IR) og HEV(High Energy Visible Light) Formlene deres kombinerer sikkerhet med effektiv antioksidant og antaging-virkning, som favoriserer produksjonen av kollagen og forebygger hudaldring. Alle produktene er dermatologisk testede, passer alle hudtyper og er vannavstøtende.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti