Laster inn...
Carita

Carita La Gele Apres-Soleil - After Sun Face & Body

Spesialpris kr 700,00 Vanlig pris kr 1 000,00
På lager
SKU
8719638147886
-
+
Rating border
Rating value

Fantastisk after sun som gir omsorg for ansikt og kropp etter opphold i solen. Beriket med Hyaluronsyre, kjent for sine fuktighetsegenskaper hydrerer den synlig og varig for å hjelpe til med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse i 48 timer. Den frisker opp og beroliger øyeblikkelig følelsen av overoppheting, samtidig som den hjelper til med å fremme en mer langvarig brunfarge.

Med La Gelée Après-soleil Réparatrice har Carita skapt sitt første fuktighetsbekjempende solpleieserie som gir optimal UV-beskyttelse samtidig som det forhindrer aldringstegn. Beriket med Hyaluronsyre, kjent for sine fuktighetsegenskaper hydrerer den synlig og varig for å hjelpe til med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse i 48 timer. Den frisker opp og beroliger øyeblikkelig følelsen av overoppheting, samtidig som den hjelper til med å fremme en mer langvarig brunfarge.  Den delikate geleteksturen, duftende med en fruktig blomsterduft, etterlater en silkeaktig finish på huden. 

Påfør sjenerøst på ansiktet og kroppen etter soleksponering og bruk på nytt så ofte som nødvendig. Passer for sensitiv og overopphetet hud.

AQUA / WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DIPROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, CI 42090 / BLUE 1, PARFUM / FRAGRANCE,

Carita hudpleie og Carita hudprodukter er en eksklusiv serie som tilbyr det ypperste av kvalitetsprodukter. Carita er basert på aktive planteingredienser som kombineres med effektive salongbehandlinger for optimal effekt. Vi har lang erfaring med Carita og er veldig fornøyd med resultater både hjemme og i behandling. Carita gir deg den absolutte følelse av luksus og velvære.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti