Laster inn...
Priori

Priori LCA Skin Renewal Crème - fx121

kr 719,00
På lager
SKU
761853
-
+
Rating border
Rating value
  • Et eksfolierende og fuktighetsgivende serum som gir en finere hudstruktur og frisk glød, samtidig som det motvirker for tidlig hudaldring.

Priori LCA Skin Renewal Crème er et eksfolierende og fuktighetsgivende serum som gir en finere hudstruktur og frisk glød, samtidig som det motvirker for tidlig hudaldring. Optimal for en hud med gamle solskader, aknearr og linjer. Serumet virker reteksturerende og fornyende på huden. Perfekt å bruke på områder hvor man ofte ser linjer og solskader tidlig, som på halsen og brystet.

Passer for de som ønsker en jevn hudtekstur, bedre elastikk, volum. 

50 ml

Slik bruker du Skin Renewal Crème

Påfør på renset hud før fuktighetskrem, morgen og/eller kveld. 2 pump påføres i ansiktet, på hals og bryst. Start med å bruke produktet noen kvelder i uken før evt. daglig påføring. Etter en tilvenningsperiode kan produktet benyttes morgen og kveld. Det er normalt å kjenne en mild prikkende følelse. 

Er noen av ingrediensene er helt nye for deg, bør du alltid teste produktet på et lite område først. Når du bruker produkter som inneholder syrer kan huden bli ekstra sensitiv overfor solen, påfør derfor alltid høy UV-beskyttelse som et siste steg i din hudpleierutine på dagtid. For optimal beskyttelse, påfør gjentatte ganger gjennom dagen. Ved aktiv soling anbefales det å ta en pause fra å bruke syrer.

Nøkkelingredienser: 16% LCA Complex & Sericin

Water (Aqua), Lactic Acid, Sodium Lactate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Ricinoleate, Sorbitan Stearate, Sericin, Ceresin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Phospholipids, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Beta-Carotene, Caprylic/ Capric Triglyceride, Citrus Grandis Fruit Extract, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Tilpasningsdyktig hudpleie som dekker hudens egene behov. Hver og en av oss er skapt forskjellig med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Priori er derfor nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og for å tilføre huden eksakt det den trenger. PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring og beskyttelse. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest idelle huden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti