Laster inn...
Priori

Priori LCA Smart Peel Pads

kr 699,00
På lager
SKU
8719638147138
-
+
Rating border
Rating value
  • Eksfolierende engangspads som gir en klarere og friskere hudtone og jevnere tekstur.

Priori LCA Smart Peel Pads er eksfolierende engangspads som gir en klarere og friskere hudtone og jevnere tekstur. Padsene minimerer porer, lysner mørke flekker og myker opp fine linjer og rynker, samtidig som de reduserer fremkomsten av nye utbrudd. 

Inneholder 30 pads med 20% AHA. pH: 3.45.

Slik bruker du Smart Peel Pads

Bruk på nyrenset, tørr hud. En pad strykes over ansiktet, halsen og brystet eller området som skal behandles. Ikke rundt øynene og leppene. En mild prikkende følelse er normalt. Skal ikke vaskes av. Avslutt med korrigerende serum og fuktighetskrem. 

Start med å bruke Smart Peel Pads en gang i uken, og øk til et par ganger i uken dersom huden din tåler dette.

Water (Aqua), Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Glycolic Acid, Mandelic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Tilpasningsdyktig hudpleie som dekker hudens egene behov. Hver og en av oss er skapt forskjellig med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Priori er derfor nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og for å tilføre huden eksakt det den trenger. PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring og beskyttelse. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest idelle huden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti