Beths Beauty

LPG - Endermologie

kr 990,00
På lager
SKU
BH1059
40 minutter

Medisinsk dokumentert metode mot cellulitt.
LPG Endermologi gir oppsiktsvekkende resultater på cellulitt som følge av avfallsstoffer.Behandlingsmetoden som er FDA-godkjent for å være effektiv mot cellulitt, fungerer som dyp bindevevsmassasje med jevnt trykk og vakuum. Dette bidrar til bedre utskillelse av avfallsstoffer, jevnere hud og et sunnere vev. Maskinen har også god effekt på hevelser, og gir en fin antialdringseffekt på både hud og vev.
Hele kroppen masseres ved hjelp av en maskin med vakuumsug. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter og forminskning av fettvev. 
Behandlingen er ikke smertefull, snarere behagelig. Det anbefales en kur på 12–15 behandlinger for best resultat. Deretter en oppfølgingstime hver fjerde til 6 uke for å holde resultatet ved like. LPG har gjennomgått omfattende forskning. Mange av studiene er klinisk godkjente. Det vil si at uavhengige og nøytrale forskningsteam har utført undersøkelsene. Du kan finne noen av dem på Cosire-lpg.com. 

Ved 10 behandlinger sammenhengende som en kur får man den 11 behandlingen gratis.

Send forespørsel
Timebestilling
X


Velg ønsket tidspunkt

Laster inn...
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti