Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Beyond Matte Refill - Translucent

kr 445,00
På lager
SKU
8719638147462
-
+
Rating border
Rating value

Ekstremt mattende og vannresistent pudder som gir en jevn og glatt overflate – perfekt til foto og TV.

JANE IREDALE Beyond Matte Refill
Ekstremt mattende og vannresistent pudder som gir en jevn og glatt overflate – perfekt til foto og TV.

Tips: Bland Amazing base foundation med en fuktighetskrem for å få en ultralett og kremet konsistens som gir mer glød og fuktighet til huden.

Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Zinc Oxide (CI77947), Acrylates Crosspolymer, Silica, Ascorbyl Palmitate. [+/- (May Contain) Iron Oxides (CI 77489, CI77491, CI77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007)]

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti