Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Dome Brush

kr 515,00
På lager
SKU
757801
-
+
Rating border
Rating value

Vår nye dyrevennlige koste kolleksjon er utviklet som et overlegent alternativ til naturlig hår. De er designet for å holde ennå bedre på produktet og gir deg fantastisk dekk. Lette å rengjøre og de røyter ikke.

Det optimale verktøyet for konturing og form til ansiktet. Myk, kompakt, avrundet kost som brukes sammen med bronzere, blush og hightlightere.

Bruk denne kosten for en intensiv bronser eller blush. Tips: kan også brukes sammen med Boyond Matte for å matte ned områder i ansiktet.

Laget av syntetiske hår, Naturon og Taklon

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti