Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Glow Time Highlighter Stick Solstice

kr 625,00
På lager
SKU
9341053001993
-
+
Rating border
Rating value
  • En kremete og flerfunksjonell highlighter stick for den ultimate gløden

Få den ultimate gløden med denne kremete highlighteren som smelter inn i huden! Den unike formelen gir et naturlig og jevnt resultat som sitter lenge på huden, og inneholder pleiende ingredienser som jojobaolje. I tillegg gjør den praktiske sticken produktet enkelt å påføre uansett hvor du er!

Olje fra jojobafrø tilfører fuktighet til huden, i tillegg til å jevne ut synligheten av fine linjer og lindre rødhet. Mineralet mica gir en naturlig, gylden glød og reflekterer lys for å gi en skimrende finish. 


-    Kremet formel og rene farger som smelter inn i huden
-    Naturlig og jevnt resultat
-    Fukter og glatter ut huden

Kommer i tre fantastiske farger

Påføres på de områdene i ansiktet som du ønsker å fremheve med ekstra glød – kinnbena, under brynene, pannen, innerst i øyekroken og på neseryggen. Klapp gjerne inn med fingrene for et jevnt resultat og en naturlig finish. 

Solstice
Ingredients:
Caprylic/Capric Triglyceride
Ethylhexyl Stearate
Ceresin
Polybutene
Mica
Ethylhexyl Palmitate
Silica
Synthetic Fluorphlogepite
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

May Contain:
Titanium Dioxide (Cl 77891)
Red 28 Lake (Cl 45410)

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti