Laster inn...
Balmain

Balmain Matte Paste

Spesialpris kr 342,00 Vanlig pris kr 380,00
På lager
SKU
8718969476537
-
+
Rating border
Rating value
  • Matt finish, naturlig utseende

Med den jevne strukturen og det gjenformbare holdet, skaper Balmain Matt Paste det ultimate fleksible utseendet. Den gir tekstur og definisjon med en matt finish, og den kan enkelt vaskes ut på grunn av den vannbaserte formelen.

Gni mellom hendene og smør på tørt eller vått hår. Style som ønsket. Ikke bruk i kombinasjon med varmeverktøy.

Ingredienser:
Aqua, Petrolatum, Kaolin, Microcristallina Cera, Trilaureth-4 Phosphate, VP/VA Copolymer, Ceteareth-30, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Cera Flava, Hydrogenated Coco-Glycerides, Sodium Benzoate, Argania Spinosa Kernel Oil, Silk Amino Acids, Panthenol, Polyquaternium-55, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Dimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Citric Acid

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti