Beths Beauty

Beth's - Microneedling Signatur - Kollagen Stimulerende Behandling

kr 2 600,00
På lager
SKU
BH1019
60 minutter

Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer. Du vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre.
Hvordan virker det?
Vi har alle kollagen vev i huden, men dessverre reduseres dette jo eldre man blir. Huden blir slappere, mer gusten og linjer/rynker oppstår. Dette er en helt naturlig aldersbetinget prosess.
Når man arbeider med Microneedling, er formålet å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden – og man kan på den måten redusere linjer, rynker, store porer og arr.
Metoden virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden. 
Når hullene skapes, gir det samtidig tusenvis av ”kanaler” ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, ”stampes” ned i underhuden. Denne metoden øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene og man kan oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.

Send forespørsel
Timebestilling
X


Velg ønsket tidspunkt

Laster inn...
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti