Laster inn...
Priori

Priori Minerals Broad Spectrum Spf 25

Fra kr 459,00
På lager
SKU
PO1001
-
+
Rating border
Rating value
  • Et pleiende make-up pudder med bredspektret beskyttelse som gir en jevnere og klarere hudtone, samtidig som det roer ned og motvirker betennelser og motvirker urenheter.

Priori Minerals Broad Spectrum Spf 25 er et pleiende make-up pudder med bredspektret beskyttelse som gir en jevnere og klarere hudtone, samtidig som det roer ned og motvirker betennelser og motvirker urenheter. Mineralpudderet inneholder et antioksidantkompleks med 30 ulike antioksidanter, hentet fra 6 naturlige ingredienser. Kommer i fem nyanser. 

Fri for talc og konservering. 

 

Slik bruker du Minerals Broad Spectrum Spf 25

Ta av lokket, og hell litt pudder i lokket. Jobb inn mineralpudderet i en foundation børste, før du påfører i ansiktet. Gjenta til ønsket dekkevne er oppnådd. Dersom noen av ingrediensene er nye for deg, test først på et mindre område.

Aktive ingredienser: 20% Zinc Oxide.

Ingredients: Titanium Dioxide (CI 77891), Mica, Bismuth Oxychloride (CI 77163) Iron Oxides (CI 77492; CI 77491; CI 77499), Chlorogenic Acids, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Theobroma Cacao Seed Extract, Curcuma Longa Root Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract.

Tilpasningsdyktig hudpleie som dekker hudens egene behov. Hver og en av oss er skapt forskjellig med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Priori er derfor nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og for å tilføre huden eksakt det den trenger. PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring og beskyttelse. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest idelle huden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti