Laster inn...
Balmain

Balmain Moisturizing Conditioner

Spesialpris kr 324,00 Vanlig pris kr 360,00
På lager
SKU
8718969471550
-
+
Rating border
Rating value
  • Den ultimate spa-følelsen
  • Gir masse glans og næring
  • 300 ml

Balmain Moisturizing Conditioner gir deg den ultimate spa-følelsen på grunn av den multisensoriske opplevelsen, og gir masse næring til håret. Den bevarer et farget hår, og gir masse glans. Pro-vitamin B5 fungerer ved å forbedre effektene av fuktighetsretensjon, hårelastisitet og fleksibilitet. Det beroliger irritert og følsom hårbunn og myker håret og skaper mye glans. Denne ingrediensen gir håret et ekstra løft av B-vitamin som tykner håret og stimulerer hårveksten.

Påfør på håndkle-tørt hår; masser mykt i 3 minutter og rens grundig.

Ingredienser:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Isopromethyl Silsesquioxane Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine, Argania Spinosa Kernel Oil, Silk Amino Acids, Panthenol, Polyquaternium-53, Dimethylpabamidopropyl Lauryldimonium Tosylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyquaternium-10, Trideceth-5, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylglycerin, Lactic Acid.

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti